Att dela bil är enklare och säkrare än någonsin

GoMore
Anders Jelstrup Besenbacher, GoMore

Städerna är fyllda av parkerade bilar. De står oanvända 96%  av sin tid och i genomsnitt nyttjas varje bil av bara 1,3 personer. Om vi blir bättre på att dela bil i våra städer skulle vi snabbt kunna halvera antalet bilar och samtidigt ta bättre hand om vår planet. Därför vill GoMore hjälpa människor att dela bil.

Under de senaste åren har det skett en tydlig förändring på marknaden för biluthyrning, enligt Anders Jelstrup Besenbacher, som driver GoMore Sverige. På grund av inflationen är det fler som vill spara pengar, och bilägare blir mer medvetna om kostnaderna för att äga en bil. GoMore erbjuder en lösning där bilägare kan tjäna pengar på sina bilar men behålla dem vid behov.

“Dessutom har det blivit trendigt att hyra istället för att äga, vilket bidrar till en mer hållbar användning av resurser”, berättar Anders Jelstrup Besenbacher.

Försäkring med omfattande skydd under hela hyresperioden

För de som är skeptiska till att hyra ut sin bil till privatpersoner vill GoMore betona att deras samarbete med ett försäkringsbolag erbjuder omfattande skydd under hela hyresperioden. Dessutom kan bilägare neka förfrågningar om de känner sig osäkra, och många bilar är utrustade med GoMore Nyckelfri, vilket gör hela processen smidig och enkel.

Framöver har GoMore spännande planer. Företaget har nyligen expanderat till sitt sjunde land, Estland, och planerar fortsatt expansion. I Sverige är målet att nå fler städer, så att ännu fler kan dra nytta av möjligheterna att hyra ut och hyra bilar via GoMore. Denna expansion kommer att bidra till att fler människor kan uppleva fördelarna med delningsekonomin, samtidigt som den främjar en mer hållbar och ekonomisk bilanvändning.

Se om GoMore finns i din stad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *